Poslovna hiša - Elma Črnuče
Cesta 24. junija 23
1231 Ljubljana Črnuče
Telefon: +386 0590 25 094
E-mail: info@elma-crnuce.si

Predstavitev

Vizija in poslanstvo

vizija, ki jo Elma Črnuče poslovna hiša uresničuje, je graditev dolgoročnega medsebojnega zaupanja med vsemi zainteresiranimi na tem prostoru.

To lahko dosežemo le z vzajemnim obojestranskim sodelovanjem med zaposlenimi v Elma poslovni hiši in najemniki – partnerji, h kateremu vseskozi stremimo. Pri tem želimo spodbujati tako posloven kot oseben razvoj ter skupaj z lokalnim in širšim družbenim okoljem graditi na partnerskih odnosih.

Naše poslanstvo se zrcali v aktivnem sodelovanju z najemniki – partnerji, pri njihovi osebni rasti in doseganju poslovnega uspeha. Najemnikom – partnerjem omogočamo kakovostno, udobno in prijetno bivanje v poslovnih prostorih, zagotavljamo ekonomičnost stroškov ter skrbimo za čisto, urejeno in varno okolje.

Cilj, ki mu že od začetka zvesto sledimo in ga bomo v največji meri skušali dosegati tudi v prihodnje, pa je, da bi bila Elma Črnuče poslovna hiša prostor navdiha.

Pridružite se nam.
Skupaj v nebo uspehov

 

Prednosti najema prostorov

Sodoben videz in trendi prostori
Vlaganje v hišo je vidno že od zunaj, znotraj pa so skupni prostori urejeni moderno in privlačno. Tudi poslovni prostori najemnikov – partnerjev sledijo trendi smernicam.

Bliskovit pretok informacij
Optično omrežje, ki je vzpostavljeno v Elma Črnuče poslovni hiši, zagotavlja najhitrejše komuniciranje in izmenjavo preko svetovnega spleta.

Visoko udobje, nizki stroški
Debelo izolirana fasada zagotavlja nizke stroške vzdrževanja primernih te-mperatur, nove sodobne klimatske naprave pa k temu dodatno prispevajo, saj je zaradi njih učinkovitejše tako ogrevanje v mrzlih, kot hlajenje v vročih dneh.

Idealno parkirišče
Označena in rezervirana parkirna mesta so postavljena tako, da je pot do posameznega poslovnega prostora zelo kratka.

Odnosi so prijateljsko – poslovni
Sosedje v Elma Črnuče poslovni hiši so več kot le to, so tudi poslovni partnerji, kar jim prinaša vzajemne koristi in ugodnosti.
Prav tako skuša v tem oziru skrbeti za svoje najemnike – partnerje in jih priporoča svojim poslovnim partnerjem.

Stavba, ki se prilagaja
Prostora je v Elma Črnuče poslovni hiši dovolj za vse; če ga ni, ga najdemo. Želje in potrebe naših partnerjev – najemnikov so vedno na prvem mestu.

Več kot veliko prostora – skladišča
Elma Črnuče poslovna hiša omogoča tudi najem skladišč. Ta so povezana s poslovnim delom stavbe, a ločena tako, da ne motijo mirnih delovnih procesov, obenem pa zagotavljajo enostavno logistiko. Najem skladišča ni vezan na najem drugih poslovnih prostorov, torej lahko najamete tudi samo skladišče.

Zastave
Pričakujete obisk gostov iz tujine? Presenetite jih in poskrbite za uspešen začetek srečanja – dovolite nam, da izobesimo zastavo njihove države.

Digitalen pozdrav
Ko boste goste vodili do svojih prostorov, poskrbite, da bodo videli pozdrav, ki se bo izpisal na prikazovalniku na tabli. Preprosta, a izjemno učinkovita malenkost, ki bo prebila led.

Sestanki, seminarji, konference in srečanja pod isto streho
Zakaj bi morali zavoljo večjega dogodka nekam drugam? V Elma Črnuče poslovni hiši je prilagodljiva večnamenska dvorana, ki zadovolji vse potrebe srečanja večjega števila ljudi. Najem dvorane nudimo vsem, ki imajo potrebo po tem, ne le najemnikom.

Urejenost in čistost
Čistilni servis redno in skrbno skrbi, da so skupni prostori v Elma Črnuče poslovni hiši vedno čisti, parkirišča pa urejena.

Hitri servis
Potrebujete pomoč, ko je potrebno kaj po-praviti, priviti ali pritrditi, morda sestaviti ali prenesti? Dragan je človek, ki ga morate v tem primeru poklicati. Možakar zna spre-tno vrteti vsako orodje, pomoč pa mu je v veselje in čast. Pa še hitro je, saj je vedno nekje v stavbi.

MAPA_dradan njenjic»Ni da ni, vse zrihtamo. Pridemo, popravimo, gremo. Pokličite!«
Dragan Njenjić, Elma Črnuče

Zjutraj lahko spite pol ure dlje
Dostop do Elma Črnuče poslovne hiše je enostaven in hiter, saj se nahaja v enem od redkih predelov Ljubljane, v katerem ne nastajajo prometne konice. Ne glede na to s katere strani prihajate, naj bo to iz Kopra ali Zagreba, morate po rondoju Tomačevo pri prvem semaforju le levo zaviti.
Stavba je vidno označena, na parkirišču so domofoni, v stavbah pa do pisarn vodijo kažipoti.

Dober tek!
Z avtomobilom ste lahko v dveh minutah v eni od najmanj petih restavracij z raznoliko kulinarično ponudbo, tudi na najvišji ravni. Naj gre za poslovna kosila ali malice, izbira je pestra. Če nimate časa oditi na zunanje kosilo, pa je tudi v hiši urejen prostor z avtomati s hrano in pijačo.

Zanimivost
Kdor se do nas pripelje z mestnim avtobusom številka 8, ve kje mora izstopiti, saj se tudi postaja imenuje Elma Črnuče. S postaje avtobusa številka 6 pa je peš do Elma Črnuče poslovne hiše le 5 minut.

Galerija
012
014
006
045
023
028
029
044

007

034

 

050
021
047
skladišča najem 
Vizitka

Dolgi Naziv: SDP, razvoj in storitve, D.O.O.
Krajši naziv: SDP D.O.O.MAPA_digitalen pozdrav
Naslov: Koliška ulica 5, 1230 Domžale

Telefon: +386 (0)590 025 094
Faks: +386 (0)59 069 109
E-mail: info@elma-crnuce.si

Matična številka: 1860712
Davčna številka: SI54677076
Davčni zavezanec: DA

Transakcijski račun: 02923-0253923733 – Nova LB Ljubljana

Kje se nahajamo?

Sedež podjetja: SDP D.O.O.
Naslov: Koliška ulica 5, 1230 Domžale

Elma Črnuče
Poslovna hiša
Cesta 24. junija 23
1231 Ljubljana Črnuče


Prikaži večji zemljevid

 

© 2013 Elma Čnuce | Izdelava: Dignitas