Poslovna hiša - Elma Črnuče
Cesta 24. junija 23
1231 Ljubljana Črnuče
Telefon: +386 0590 25 094
E-mail: info@elma-crnuce.si

Oddaja pisarn

Iščete ustrezen prostor za poslovanje vašega podjetja, trgovine, …?
Želite hiter dostop do pisarne, ne da bi izgunbljali čas v prometnih konicah?
Želite parkirišče kar pred vhodom?

Da. Vse to in še veliko več vam ponujamo v Elma Črnuče poslovni hiši, ki se nahaja na cesti 24. junija v Črnučah.

Elma Črnuče poslovna hiša je sodobno oblikovana, visoko tehnološko in moderno opremljena, energetsko varčna in varovana stavba, ki nudi udoben prostor številnim podjetjem z interdisciplinarnimi dejavnostmi. V njej si prostor tako delijo pisarne, trgovina, razstavni prostor, večnamenska dvorana, telovadnica, skladišča in drugo.

ELMA pisarnaPisarne so urejene in sodobno opremljene z vzpostavljenim optičnim omrežjem, ki omogoča najhitrejše komuniciranje in izmenjavo preko svetovnega spleta. Stroški obratovanja so nizki, saj je hiša izredno dobro izolirana. Prav tako k temu prispevajo nove sodobne klimatske naprave zaradi katerih je učinkovitejše tako ogrevanje v mrzlih, kot hlajenje v vročih dneh.

Poslovni prostori imajo do 300 kW priključne moči.

V kolikor se vam obeta večji sestanek ali dogodek, vam v Elma Črnuče poslovni hiši nudimo tudi večnamensko dvorano, ki zadovlji vse potrebe srečanja večjega števila ljudi.

V hiši imate na voljo avtomate za kavo, sendviče, prigrizke in pijačo, prav tako se lahko poslužujete skupne kuhinje in si skuhate pravo turško kavo.

Čas kosila pa lahko izkoristite v eni od najmanj petih restavracij v bližini z raznoliko kulinarično ponudbo, tudi na najvišji ravni. Naj gre za poslovna kosila ali malice, izbira je pestra.

V Elma Črnuče poslovni hiši boste zagotovo zadovoljni, saj je naša prva skrb pridobitev zaupanja strank, poslušati njihove želje in jih uresničevati.

Prav gotovo omenjeno še ni vse. Še veliko več vam lahko ponudimo, zato nas obiščite in se prepričajte.

© 2013 Elma Čnuce | Izdelava: Dignitas